Nieuw gebouw voor Summa Laboratorium

Summa Laboratorium en de technologie-opleidingen van Fontys (Applied science, Toegepaste natuurwetenschappen en Technische bedrijfskunde), die nu nog op de Eindhovense campus Rachelsmolen zijn gehuisvest, verhuizen gezamenlijk in augustus 2019 naar de campus waar ook de TU/e gehuisvest is. Het nieuwe gebouw aan de Rondom, op korte loopafstand van het centraal station, is in alle opzichten toegerust voor de toekomst en zal voorzien zijn moderne laboratoriums.

Op deze nieuwe plek kunnen we de studenten optimaal voorbereiden op de arbeidsmarkt en voorzien van ervaringen met de moderne technieken binnen het laboratorium. We creëren een uitdagende en inspirerende omgeving om te studeren, te onderzoeken en samen te werken. Het vernieuwde gebouw zal juli gereed zijn.

Summa Laboratorium gebouw buitenkant

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.