Bootcampen met Bobbie Bodt

Onze VeVa-studenten lieten influencer Bobbie Bodt flink zweten tijdens een bootcamp voor het goede doel. Tom organiseerde de actie met zijn klas in een week tijd. “Onze school staat voor veiligheid, dus het leek me mooi om samen geld in te zamelen voor veilige scholen wereldwijd.”

Tom reageerde op een oproep van KidsRights op tv en kreeg binnen een paar minuten een enthousiaste reactie. Met zijn klasgenoten maakte hij een plan. Ze schakelden hun sportinstructeur in voor een leuke maar pittige bootcamp. “Met meneer Westerbos zit zoiets altijd wel snor”, zegt Tom. En dat bleek: hij liet de VeVa-studenten en Bobbie Bodt flink hardlopen, opdrukken, tijgeren en burpees uitvoeren, terwijl alles werd gefilmd.

Discipline en respect

Regisseur Saskia is na afloop enthousiast: “Te gek om zo’n grote groep bezig te zien voor het goede doel. Ze hebben discipline, respect en weten wat hard werken is. Mooi om te zien.”

Docent Robin Bosman is trots op zijn klas: “Als docent wil je graag de controle houden, de lijnen uitzetten. Maar dit hebben de studenten helemaal zelf opgepakt; het was hun feestje. Ze willen uiteindelijk ook leiding gaan geven en je leert door te doen. Met deze strakke tijdlijn was het een goede oefening.”

Sponsor de actie

Met hun actie zamelen de studenten geld in voor de KidsRights-campagne ‘Make Some Change… Voor Veilige Scholen’. In heel Nederland zetten sportteams, vriendengroepen en klassen zich hiervoor in, aangemoedigd door influencers Kai Gorgels, Qucee, Gio Latooy, Sophie Milzink en Bobbie Bodt. Kijk hier hoe Bobbie de bootcamp overleefde:

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.