“Goed voor mijn zelfvertrouwen”

Drie dagen lang kreeg Esmee een flinke hoeveelheid opdrachten voor haar kiezen tijdens Skills The Finals, de finales van de Skills Heroes vakwedstrijden. Ze deed mee aan de wedstrijd Directiesecretaresse/managementasssistent en won de bronzen medaille.

“De eerste opdracht was een elevatorpitch, in het Engels. Daar werd ik wel een beetje nerveus van”, zegt Esmee. Daarnaast ging ze aan de slag met het opvragen van offertes, maken van een voorcalculatie, opstellen van een partnerprogramma, plannen van een zakenreis, schrijven van social media-berichten, redigeren van een nieuwsbericht en invullen van urenverantwoordingslijsten. Om maar een greep uit de waslijst aan opdrachten te noemen. In totaal kreeg ze er 13,5 uur de tijd voor.

Zelfvertrouwen

“Door mijn deelname aan deze wedstrijd heb ik heel veel zelfvertrouwen gekregen”, vertelt Esmee. Het is een hele leuke ervaring en staat goed op je cv.” Tijdens haar stage bij het Catharinaziekenhuis scherpte ze haar skills nog wat aan. “Ik heb er veel afwisseling en mag veel taken zelfstandig uitvoeren. Daardoor oefende ik in de praktijk. Je weet vooraf toch niet welke opdrachten je krijgt tijdens de wedstrijd, dus ik ging er blanco in. Dat heeft goed uitgepakt."

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.