Pim wint brons met bakkerscreaties

De mooiste en lekkerste creaties kwamen voorbij op de werkplek van Pim tijdens Skills The Finals, de finales van de Skills Heroes vakwedstrijden. Zijn inspanningen werden beloond met een bronzen medaille.

Drie dagen lang was Pim volop in de weer met allerlei producten. Van het maken van een vlechtbrood, gevulde koffiebroodjes en croissants tot en met een quiche, een focaccia en een Russisch showstuk. Pim: “Vorig jaar deed ik voor het eerst mee aan een vakwedstrijd. Toen werd ik Nederlands Kampioen. Zo ben ik in het wedstrijdgebeuren terechtgekomen.”

Volgend jaar weer

“Het was best vermoeiend, maar het was ’t helemaal waard. Je ziet veel nieuwe dingen en leert andere mensen kennen. En dat ik derde werd is helemaal te gek.” Als je erover twijfelt om eens mee te doen aan een vakwedstrijd, moet je het volgens Pim gewoon doen. “Het neemt wel wat van je vrije tijd in beslag, maar je leert er veel van en het is leuk om te doen. Hopelijk mag ik volgend jaar weer.” En wie heeft al dat lekkers opgegeten? De prullenbak… “Ja, da’s zonde, maar na drie dagen is het ook echt niet zo lekker meer”, lacht Pim.

IMG-20190321-WA0002
IMG-20190320-WA0002
IMG-20190320-WA0012
DSC_7211
DSC_7206
DSC_7210
DSC_7267
DSC_7272
DSC_7209

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.