Geslaagd Crafted Festival 2019

Crafted: hét festival waar creatief vakmanschap van mbo-studenten centraal staat. Onze studenten toonden hun talenten op donderdag 20 juni in het Klokgebouw. Het was de tweede editie. Dit jaar waren PopEi en het Blue Collar Hotel ook betrokken bij het evenement. We hebben ruim 3000 bezoekers mogen ontvangen.

Crafted werd georganiseerd door studenten van Fashion, Wonen & Design, Horeca, Brood & Banket, Engineering, Uiterlijke Verzorging, Rock City Institute en Metal Factory.
Bekende vakmensen hebben zich als ambassadeur verbonden aan het festival. Waaronder modeontwerper David Laport, Meester Patissier Hidde de Brabander en chefkok Dick Middelweerd. Het bruiste op Strijp-S in Eindhoven weer met modeshows, muziekoptredens, heerlijke hapjes en drankjes, woondesign, patisserie en veel meer.

De volgende editie staat al vast: donderdag 25 juni 2020!

The aftermovie:
Crafted-327
naamloos-7
Crafted-375
Crafted-156
Crafted-107
Crafted-56
Crafted-75
Crafted-65
Crafted-47

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.