Samenwerking met beste leerbedrijf

Summa Automotive werkt met verschillende bedrijven waar jij als student stage kunt lopen. Door stage te lopen leer je het werkveld nóg beter kennen. Genoeg werkzaamheden en de juiste begeleiding is hierin heel belangrijk. Eén van de leerbedrijven waar Summa Automotive mee samenwerkt, is regionaal uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van provincie Limburg in de sector Mobiliteit. 

NEBIM is officieel Volvo Trucks-dealer in Nederland en België en officieel dealer van Renault Trucks en lichte bedrijfswagens in Nederland. Sinds 1996 leiden ze mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden. Momenteel zitten er 11 Summa-studenten.

Op 18 november is het de Dag van het mbo. Dan zal bekend worden gemaakt welk leerbedrijf zich het beste leerbedrijf van heel Nederland mag noemen.
 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.