Stagelopen bij beste praktijkopleider

Robin volgt de opleiding Junior assistent-accountant. Vorig schooljaar liep ze stage bij Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost. Ze mocht er de meest uiteenlopende werkzaamheden doen: van het boeken van inkoopfacturen tot het opstellen van rapportages. Wanneer je stage loopt, krijg je begeleiding. Zowel vanuit school als vanuit het bedrijf.

De praktijkopleider van Robin was Carlijn van Gompel. Een ‘moederfiguur’, is de eerste omschrijving. “Ze is heel geduldig en neemt echt de tijd om je iets te leren. Ze zorgt ervoor dat de stagiaires zich goed op hun plek voelen.” Ook voelde Robin zich meteen onderdeel van het team.

Het is dan ook geen verrassing dat Carlijn is verkozen tot beste praktijkopleider van Noord-Brabant. Ze werd onder meer genomineerd door stagecoördinatoren van het Summa College. Ook zij zien dat Carlijn zich heel hard inzet voor goede begeleiding. Ze besteedt niet alleen aandacht aan het inhoudelijke kennis van de student maar ook de andere vaardigheden die bij het vak komen kijken, zoals presenteren en communiceren. Daarnaast heeft ze veel begrip voor de persoonlijke situatie van de studenten. Kortom: wij zijn erg blij om met zo’n praktijkopleider samen te kunnen werken! 

Carlijn maakt nu kans om de beste praktijkopleider van Nederland te worden. 
 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.