Voorronde First Tech Challenge

Op 23 november organiseert Summa Engineering een League Meet, een voorronde van The First Tech Challenge. 14 teams van verschillende scholen nemen het tijdens dit evenement met robots tegen elkaar op.

Ieder jaar ontwerpen en bouwen studententeams een robot die in een wedstrijd zoveel mogelijk punten moeten scoren. Dit jaar moeten ze tijdens de wedstrijd een zo hoog mogelijke toren bouwen. De robot werkt in het eerste deel van de wedstrijd geheel autonoom. Dus zonder menselijke besturing.

Het evenement is gratis toegankelijk voor publiek, dus leerlingen en studenten die zich interesseren voor techniek en robotica zijn van harte welkom. De wedstrijden vinden tussen 13:00 uur en 16:00 uur plaats bij Summa Engineering, Het Eeuwsel 2, 5612 AS Eindhoven.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.