'Waarom ik koos voor het mbo'

"Het is je examenjaar en nu sta je voor de keuze mbo of havo. Dat is natuurlijk ontzettend lastig. Ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Na lang twijfelen heb ik besloten naar Summa Business te gaan en dit is voor mij de allerbeste keuze geweest.

Het mbo heeft me geholpen met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb in het buitenland stage mogen lopen, ik ben bezig met mijn eigen ondernemersplan, ik ben ambassadrice geworden van het Summa College en ik doe nu mee met de nationale mbo-wedstrijd. Allemaal dingen die ik zonder het mbo niet had kunnen doen. Ik ben zelfverzekerder geworden en ik mag nu iets leren wat ik ontzettend leuk vindt.

Dankzij de ervaringen die ik nu al heb opgedaan, heb ik straks een super goede basis voor een eventuele hbo-opleiding en voor op de werkvloer. Dit gun ik jou ook! Dus zoek snel verder naar een passende opleiding voor jou." 

Op 3 november heeft Summa een open dag. Kom jij ook?

Anne werd dit jaar onze Summa Ster. Ze doet nu mee aan een landelijke verkiezing om ambassadeur voor het mbo te worden. De finale is op 18 november!
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.