Lessen in duurzaamheid materialen

Als student van Summa Wonen & Design heb je te maken met materialen. Hout om mee te bouwen, stoffen om mee te bekleden. Vanaf dit schooljaar heeft de school duurzaamheid van die materialen verankerd in het lesprogramma.

37 Studenten kregen voor het eerst les in Broeinest, dé materialenbieb en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals. Daar maakten zij kennis met verschillende duurzame materialen en producten en hoorden ze over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. 

Het doel van de lessen in Broeinest was het opdoen van inspiratie zodat de studenten in hun projecten tot de beste kleur-, textuur- en materiaalkeuzes kunnen komen.

De de praktisch ingerichte lesdag zorgde bij de studenten voor eyeopeners. Ze kregen echt voeling met duurzame materialen. De geur van hout en het gevoel van stoffen kun je nu eenmaal niet overdragen tijdens een theoretische les. Alles wat de studenten geleerd hebben tijdens deze dag ging mooi mee richting de lessen op school. 

Wonen & Design in Broeinest 2
Wonen & Design in Broeinest 1

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.