Dit is een topopleiding!

Wanneer is een opleiding top? Kortgezegd: als ‘ie door studenten behoorlijk positief beoordeeld wordt, als genoeg studenten een diploma behalen en als de onderwijsinspectie dik tevreden is. Aan de hand van die criteria krijgen opleidingen scores in de Keuzegids mbo, die ieder jaar uitkomt. Heeft een opleiding minimaal 75 punten? Dan is het een topopleiding. En deze opleiding is er daar één van!

Voor het tweede jaar op rij staan de opleidingen van Summa Artiest (Rock City Institute en Metal Factory) op de eerste plaats in het landelijke overzicht. Docent Joost Lodewijk is heel blij met dit resultaat en denkt te weten waar het aan te danken is. “Kleinschaligheid is een sleutelbegrip op onze school. Iedereen kent elkaar; zelfs de koffiejuf kent iedereen bij naam. Dat zorgt voor een veilige en prettige sfeer en daardoor stijgt de studenttevredenheid."

Studiobooths
Aandachtspunten zijn er ook: "Bij Pop-Ei zitten we middenin de muziekcommunity, maar we moeten wel zorgen dat we zichtbaar blijven. En natuurlijk oog houden voor de behoeftes van onze studenten. Zo hebben we nu bijvoorbeeld studiobooths, met apparatuur die je thuis niet zomaar voor handen hebt. Studenten kunnen daar zelf opnames maken. Daarnaast hebben we zowel nationaal als internationaal samenwerkingsverbanden. Daarmee bouwen we ons netwerk uit en hebben we onze studenten meer te bieden.”  

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.