Henk Slagt benoemd tot lid college van bestuur

Vandaag is Henk Slagt (59) benoemd tot lid van het college van bestuur van Summa College. Eerder dit jaar begon Slagt als interim-bestuurder bij Summa. Na een succesvolle start krijgt hij een permanente rol. Samen met voorzitter Laurent de Vries vormt hij het college van bestuur van Summa College.

 

Henk Slagt 1Henk Slagt is opgeleid als bedrijfseconoom en registeraccountant. Voordat hij startte bij Summa College was hij bestuurder bij het Rotterdamse Zadkine. Daar was hij verantwoordelijk voor de aansturing van meerdere colleges. Daarbij heeft hij veel ervaring opgedaan in de portefeuilles Financiën, Huisvesting en facilitaire zaken, ICT, HRM, Administratieve organisatie, Informatiemanagement, Marketing & Communicatie en Onderwijsondersteuning. Deze ervaring sluit naadloos aan op zijn rol bij Summa College.

“Al sinds de eerste dag voel ik mij zeer welkom bij Summa”, zegt Slagt. “Na een bijzondere periode van ruim vier maanden als interim-bestuurder, ben ik blij dat ik me voor de lange termijn mag verbinden aan de mooiste school van Nederland. Ik kijk ernaar uit om – samen met alle collega’s – het onderwijs verder te versterken en onze studenten te inspireren het beste uit zichzelf te halen.”

Voorzitter van de raad van toezicht Liane den Haan is erg blij met Henk als lid van het college van bestuur: “Henk is een onderwijsman in hart en nieren met veel ervaring in de bedrijfsvoering. Voor Henk staat het belang van de studenten voorop en hij zet zich volledig in om studenten op bestemming te brengen. Daar draait het tenslotte allemaal om. Henk is een grote aanwinst voor Summa College en vormt samen met Laurent een sterk college van bestuur.”  

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.