Online voorlichtingsweek vervangt fysieke open dag

Om te ontdekken of een opleiding van het Summa College bij je past, bezoek je de open dag. Het liefst loop je natuurlijk rond in onze schoolgebouwen. Door de coronamaatregelen is dat tijdens de open dag van 8 november helaas niet mogelijk. 

Daarom hebben we van de open dag de start gemaakt van de online voorlichtingsweek 8 t/m 13 november. Je kunt van alles doen: sfeer proeven in de scholen met vlogs en direct contact hebben met docenten en studenten via WhatsApp, Instagram en mail. Ook kun je interessante webinars (presentaties) volgen van onze docenten en voorlichters.

Ontdek wat bij je past van 8 t/m 13 november live via deze pagina
 

Met ons interactieve online programma kun je toch uitgebreid kennismaken met Summa. Ga er eens goed voor zitten op zondag 8 november tijdens de start van de voorlichtingsweek. Bezoek deze pagina voor alle informatie. Je kunt je daar inschrijven voor de webinars die tijdens de voorlichtingsweek plaatsvinden. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.