Nieuw: Summa & Bedrijf voor bedrijven, werknemers en werkzoekenden

Met Summa & Bedrijf gaat Summa zich nadrukkelijk richten op volwassenen. Op de website www.summaenbedrijf.nl vind je tal van opleidingen, cursussen en trainingen.

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Functies veranderen, werk verdwijnt, nieuwe banen ontstaan. Organisaties hebben dan ook behoefte aan medewerkers die duurzaam en breed inzetbaar zijn en die over de juiste vaardigheden en competenties beschikken en zich blijven ontwikkelen. Met Summa & Bedrijf helpen we bedrijven om in die behoefte te voorzien. En scholen we mensen zodat ze kansrijk op de arbeidsmarkt zijn. 

SUMMA&BEDRIJF LOGO

Verdiepen en verbreden

Summa & Bedrijf richt zich op bedrijven en hun medewerkers, werkzoekenden en instellingen zoals UWV, gemeenten en participatiebedrijven. Het aanbod bestaat uit bbl-opleidingen (eventueel op maat gemaakt), cursussen en verdiepings- of verbredingsmodules op mbo-niveau. Belangrijke pluspunten van Summa & Bedrijf zijn de ervaren docenten, de kleine lesgroepen en persoonlijke aandacht voor de studerenden.

Ontwikkelen en vernieuwen

Op www.summaenbedrijf.nl vind je een breed scala aan scholingsmogelijkheden. Dat aanbod ontwikkelen en vernieuwen we steeds verder, op basis van de vraag van bedrijven en instellingen. Dus heb je als bedrijf behoefte aan een scholing die nog niet op de site staat, aarzel dan niet en mail naar info@summaenbedrijf.nl of bel 0651077181.

Uiteraard blijft Summa College dé mbo-opleider in de regio voor jonge schoolverlaters.

Summa & Bedrijf website

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.