Embrace TEC: Leer de vaardigheden van morgen

Leren door te proberen en te doen. Samen met studenten van andere opleidingen en niveaus oplossingen voor een concreet vraagstuk bedenken. Je eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. Dat alles is Embrace TEC, het nieuwe keuzedeel van Summa College.

Ben jij nieuwsgierig? Kijk je graag verder dan je eigen vakgebied en durf je buiten de gebaande paden te lopen? Dan is Embrace TEC echt iets voor jou. TEC staat voor technology, entrepeneurship en creativity. Tijdens het traject ontwikkel je vaardigheden op deze terreinen, de vaardigheden van morgen. Bovendien ontdek je waar je eigen talenten liggen. Die leer je te gebruiken in de samenwerking met anderen.

Proberen en doen
Samen met studenten van andere opleidingen en niveaus ga je aan de slag met een concreet probleem uit de praktijk. Samen bedenk je vernieuwende oplossingen. Die test je in de praktijk. Je leert dus door te proberen en te doen. Medestudenten, docenten en opdrachtgevers geven feedback op de oplossingen. Op basis daarvan scherp je het idee steeds verder aan, tot er uiteindelijk dé oplossing ligt.

Creatief leren
Je leert op veel verschillende en creatieve manieren. Denk aan challenges, pressure cookers, workshops, bedrijfsbezoeken. Doordat je met studenten van andere opleidingen zit, leer je ook veel van elkaar. Het is dus lekker gevarieerd. Speciaal opgeleide talentcoaches begeleiden je tijdens het traject. Ook het bedrijfsleven is nauw betrokken.

Schrijf je in
Je kunt je inschrijven voor Embrace TEC via deze link.

Wil je eerst meer weten? Bekijk hier de flyer of neem contact op met Maurits Wolf. Dat kan via m.wolf@summacollege.nl of 06 1545 9527.

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.