Dit is een topopleiding!

Wanneer is een opleiding top? Kortgezegd: als ‘ie door studenten behoorlijk positief beoordeeld wordt, als genoeg studenten een diploma behalen en als de onderwijsinspectie dik tevreden is. Aan de hand van die criteria krijgen opleidingen scores in de Keuzegids mbo, die ieder jaar uitkomt. Heeft een opleiding minimaal 75 punten? Dan is het een topopleiding. En deze opleiding is er daar één van!

De vier uitstroomrichtingen van de opleiding Sport- en bewegingscoördinator van Summa Sport zijn al jaren razend populair. Niet iedereen die dat wil kan aan de opleiding beginnen. De studenten die de 3-jarige studie starten zijn vol lof over de docenten en de sfeer. Marty Willems, de directeur van Summa Sport, is erg tevreden. “Dit mooie resultaat is het gevolg van de hoge samenhorigheid op de vier opleidingen – die 500 leerlingen tellen. Zo worden er veel activiteiten georganiseerd, onder meer een ski- en snowbordreis en een duikkamp. Het is ook een waardering voor de bevlogenheid van de docenten.”

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.