Wow, dit is een topopleiding!

Wanneer is een opleiding top? Kortgezegd: als ‘ie door studenten behoorlijk positief beoordeeld wordt, als genoeg studenten een diploma behalen en als de onderwijsinspectie dik tevreden is. Aan de hand van die criteria krijgen opleidingen scores in de Keuzegids mbo, die ieder jaar uitkomt. Heeft een opleiding minimaal 75 punten? Dan is het een topopleiding. En deze opleiding is er daar één van!

De opleiding Analist, met de uitstroomrichtingen Biologisch medisch analist en Chemisch-fysisch analist, en de opleiding Allround laborant hebben erg goed gescoord in het onderzoek van MBO Keuzegids. De directeur van Summa Laboratorium Willy Ickenroth legt uit waarom de opleidingen zo gewaardeerd zijn. “De opleidingen zijn zeer actueel en sluiten perfect aan bij het werkveld en vervolgopleidingen. We werken al tientallen jaren samen met hbo-instelling Fontys en hebben uitstekende contacten in het bedrijfsleven. Onze studenten zijn erg positief over hun opleiding mede door het goede contact met hun docenten. Iedereen kent elkaar bij de voornaam. Dat zegt wel wat.”

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.