Hart onder de riem voor onze studenten

Vandaag werden onze studenten op school verrast met een ‘oppeppakket’. Dit is een initiatief van de Centrale Studentenraad. Met deze ludieke actie willen zij studenten een hart onder de riem steken nu thuis studeren nog steeds eerder regel dan uitzondering is. Een mooi initiatief van de studentenraad om aan hun medestudenten te denken. “Thuis online lessen volgen is niet altijd leuk, dat begrijpen we. Maar we moeten samen nog even volhouden. We vinden het belangrijk dat studenten weten dat er aan ze wordt gedacht, ook als ze niet op school zijn”, vertelt Henk Slagt.

De studentenraad heeft vandaag maar liefst 8000 pakketten uit kunnen delen op verschillende locaties. De aankleding en inhoud van het pakket werd door de leden zelf verzorgd. Niet helemaal toevallig loopt Sven - één van hen - op dit moment stage bij Prikkels, de leverancier van de pakketten. ”Ik had hiermee gelijk een leuke opdracht te pakken! Ik heb meegewerkt aan het hele proces: van bestellen en controleren tot een bezoek aan de inpakcentrale. Gister ben ik ook meegegaan om de pakketten te bezorgen. Mooi om zo’n proces van A tot Z mee te maken.”

Inhoud voor thuis

Het pakket is bedoeld voor thuis. Het bestaat uit een mooie koeltas, een snack, een drankje en een zakje confetti om er thuis alsnog een feestje van te maken. En wist je dat er bloemen uit deze confetti kunnen groeien? “Oh nee, ik had geen idee. Dat ga ik zeker proberen!” reageert een student enthousiast. “Wat een lieve actie, dit vrolijkt mij zeker op!”

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.