Fashion: Think it, Make it, Move it

Summa Fashion werkt samen met het bedrijfsleven om studenten nog meer ervaring te laten opdoen. Onder de naam Think it, Make it, Move it (TMM) werken studenten aan projecten die echt worden uitgevoerd! Met trots delen zij het resultaat van het werk dat in opdracht van zusterschool Summa Luchtvaartdienstverlening werd uitgevoerd.

Studenten Luchtvaartdienstverlener krijgen les in de Summair, een echte Airbus 330 die klaarstaat op Eindhoven Airport. In opdracht van de school hebben 10 studenten van Summa Fashion hun creativiteit ingezet voor het ontwerp van nieuwe shawls en stropdassen die onderdeel zijn van het cabin crew uniform. Studenten van de opleidingen Fashion Product Coordinator en Fashion Designer werkten hiervoor intensief samen.

Wensen en eisen inventariseren, onderzoek op locatie naar de doelgroep en veel contact met de studenten Luchtvaartdienstverlener hebben geleid tot spannende eerste ontwerpen. Na goede feedback is contact gezocht met productiebedrijf Pro-fashionals om ervoor te zorgen dat er commercieel haalbare producten werden ontworpen. Uiteindelijk hebben de studenten van Summa Luchtvaartdienstverlening tijdens een spetterende eindpresentatie hun favoriete shawl en stropdas mogen kiezen. Het resultaat mag er zijn! Als verrassing zijn ook sleutelkoorden en mannensokken ontworpen.

Dit mooie project heeft alle betrokken studenten een onvergetelijke ervaring opgeleverd. Ook de opdrachtgever was blij en streeft ernaar nieuwe toekomstige projecten via Think it, Make it, Move it  te laten uitvoeren.

Summa Fashion aan de slag voor Summa Luchtvaartdienstverlening presentatie

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.