Winnaars House of Bloom-awards 2021

Wow! Wat is de nieuwe beautysalon van het Summa College een plaatje! Afgelopen vrijdag werd House of Bloom officieel geopend. Een hoogtepunt van de opening was een prachtige show waarin studenten lieten zien wat ze in huis hebben. En dat is veel!

Ze mochten helemaal uit hun comfortzone. De studenten van Summa Beauty & Lifestyle pakten groots uit met extravagante kapsels en bijzonder fraaie visagie. In de weken voorafgaand aan de opening kregen ze een training lang haar en visagie. Grote kapsels en nieuwe visagietechnieken werden geoefend en dat bleef niet zonder resultaat.

Onder de indruk

Twaalf modellen toonden de gasten tijdens de opening dat resultaat. En een dag later, tijdens de open dag, gebeurde dat nog een keer. Linsey Sonnemans, een van de begeleidende docenten, stak haar trots niet onder stoelen of banken. “Ze hebben het supergoed gedaan”, zegt ze. “We zijn allemaal onder de indruk van hun enthousiasme, hun motivatie en van de verrassende resultaten. Voor ons zijn het allemaal winnaars.”

Kim Kötter

Een jury, met daarin onder meer voormalig Miss Nederland Kim Kötter, had veel moeite om uit de mooie eindresultaten de winnaars van de eerste House of Bloom-awards te kiezen. Uiteindelijk werden dat Maartje Splinters (kapsel), Shahed Kozy (visagie) en Senna Boogers (model). De winnaars kregen een Masterclass visagie aangeboden bij B Academy en het winnende model ging naar huis met een fraaie beauty fridge.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.