Welkom in House of Bloom

House of Bloom. Dat is de naam van de nieuwe salon van Summa  Beauty & Lifestyle die op vrijdag 5 november geopend werd. Presentator, beautyprofessional en voormalig Miss Nederland Kim Kötter, verrichte de officiële opening en toonde haar enthousiasme over het concept van de salon. “Een hele mooie plek voor heel mooi onderwijs. Hier mogen jullie trots op zijn.”

House of Bloom is een grote, open salon geworden, direct bij de ingang van het gebouw Sterrenlaan 4 en onderdeel van Summa Plaza. Een uitnodigend visitekaartje, het kloppend hart van het gebouw. Licht, modern en bruisend. “Inderdaad een heel inspirerende omgeving”, vindt Jurbert, een van de studenten die tijdens de opening iets van zijn kunnen aan de gasten mocht vertonen.

Eigentijds

De salon vervangt de ruimtes elders in het schoolgebouw. “Die waren standaard, dit is eigentijds”, zo verwoordt een van de docenten de nieuwe leer- en werkplek. “En dat eigentijdse past ook helemaal bij deze school”, vindt Isabelle. Zij is inmiddels afgestudeerd, maar zette zich als lid van de studentenraad eerder al in voor een verandering van de uitstraling van de salon. “De studenten zijn hier zo ontzettend goed bezig met hun eigen ontwikkeling. Er is zoveel creativiteit. De oude situatie was goed werkbaar, maar het was ook standaard. Dat is nu helemaal veranderd. Deze omgeving biedt veel meer ruimte voor creativiteit. Studenten kunnen elkaar inspireren, van elkaar leren. Dit is echt een ruimte die past bij de ambitie die deze jonge mensen hebben.”

Ontmoetingsplek

Opvallend element in House of Bloom is een af te schermen ruimte die door middel van glazen wanden volledig in verbinding staat met de salon. De ruimte kan gebruikt worden voor trainingen, cursussen of bijvoorbeeld workshops van gastdocenten of professionals uit de regio. “Deze salon is een ontmoetingsplek voor onze studenten én voor het professionele werkveld. Hier ontmoeten we elkaar, hier inspireren we elkaar en hier bieden we ruimte aan vernieuwing van het vak. Het is een voorbeeld van mooi onderwijs, aan mooie mensen in een mooie omgeving. We zijn hartstikke trots”, aldus onderwijsdirecteur Joanne Lankhuijzen.”

Wil je meer weten over House Of Bloom? Bezoek dan www.houseofbloom.eu.

summa-house-of-bloom-3
summa-house-of-bloom-2

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.