Yes, dit is een topopleiding!

Wanneer is een opleiding top? Kortgezegd: als ‘ie door studenten behoorlijk positief beoordeeld wordt, als genoeg studenten een diploma behalen en als de onderwijsinspectie dik tevreden is. Aan de hand van die criteria krijgen opleidingen scores in de Keuzegids mbo, die ieder jaar uitkomt. Heeft een opleiding minimaal 75 punten? Dan is het een topopleiding. En deze opleiding is er daar één van!

Medewerker human resource management (HRM) (bol en bbl) en Juridisch-administratief dienstverlener (JAD) (bol en bbl) zijn een klasse apart. De studenten van deze opleidingen zijn blij met de sfeer op school en zijn daardoor extra gemotiveerd voor hun studie. Teamleider Marcel Verstraeten is daar erg tevreden mee. “Het is mooi dat ons werk gewaardeerd wordt, maar pluim of niet, we blijven ook in de toekomst voor een kwalitatief goed en betrokken onderwijs zorgen.”

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.