Dit is een Topopleiding!

Elk jaar bepaalt de Keuzegids mbo welke mbo-opleidingen in Nederland zich Topopleiding mogen noemen. Een opleiding kan die titel krijgen als ’ie door studenten behoorlijk positief beoordeeld wordt, als genoeg studenten een diploma behalen, werkgevers blij zijn en ook de onderwijsinspectie tevreden is. Op basis hiervan behalen alle mbo-opleidingen in Nederland een aantal punten. Heeft een opleiding minimaal 75 punten? Dan is het een topopleiding. En deze opleiding is er daar één van! Als ’ie bij jou past, is dat natuurlijk helemaal top.

De opleiding Handhaver toezicht en veiligheid van Summa Veiligheid heeft de titel Topopleiding 2022 behaald! De toegenomen spanningen in de samenleving door corona, vraagt ook iets van handhavers. “In deze bijzondere tijden is maar weer gebleken dat het beroep van handhaver uitdagend is”, zegt directeur Evy Loos van Summa Veiligheid. “We bereiden onze studenten goed voor op deze uitdagende baan. Als opleiding zijn we heel blij met de mooie beoordeling door onze huidige studenten. Het predicaat Topopleiding is voor ons een grote stimulans om te blijven ontwikkelen.”

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.