Dit is een Topopleiding!

Elk jaar bepaalt de Keuzegids mbo welke mbo-opleidingen in Nederland zich Topopleiding mogen noemen. Een opleiding kan die titel krijgen als ’ie door studenten behoorlijk positief beoordeeld wordt, als genoeg studenten een diploma behalen, werkgevers blij zijn en ook de onderwijsinspectie tevreden is. Op basis hiervan behalen alle mbo-opleidingen in Nederland een aantal punten. Heeft een opleiding minimaal 75 punten? Dan is het een topopleiding. En deze opleiding is er daar één van! Als ’ie bij jou past, is dat natuurlijk helemaal top.

Ook bij Summa ICT gaat de vlag uit, met een topnotatie voor Medewerker ICT Support (bol, 2). Schooldirecteur Pieter Sanders: “De Keuzegids mbo 2022 zegt je als student van deze opleiding een mooie start kunt maken met een carrière in de ICT. Je leert veel ‘21-century skills’, moderne vaardigheden die in je verdere ontwikkeling een groot verschil kunnen maken.”

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.