Weer fris de draad oppakken? Laat je inspireren door Loiza

Een nieuwe lente breekt aan! Na twee jaar vol coronabeperkingen gaan we een voorjaar van vrijheid tegemoet. Dit gratis event helpt je om met frisse moed de draad op te pakken. Laat je inspireren door model Loiza Lamers.

Ongetwijfeld ken je Loiza. Ze won Holland’s Next Top Model, deed mee aan het populaire tv-spel De Verraders en zelfs twee keer aan Expeditie Robinson. Een jonge vrouw met pit. Een vrouw die ter wereld kwam als Lucas en op haar zesde tegen haar ouders zei dat ze in het verkeerde lichaam was geboren. Over haar verhaal schreef ze het boek Loiza en verscheen de documentaire Altijd al Loiza op Videoland. Op 24 maart is Loiza te gast in Parktheater Eindhoven. Presentator Marcel van Herpen praat met haar over haar carrière, de uitdagingen waar ze als transgender mee te maken heeft en wat we daar als samenleving van kunnen en moeten leren.  

Dutch Happiness Week 

De sessie met Loiza is onderdeel van de Dutch Happiness Week, die van 19 tot en met 27 maart plaatsvindt. Een betere timing van de week was niet mogelijk gezien het loslaten van de coronamaatregelen. Als student van Summa College kun je de sessie gratis volgen. Dat is een mooi cadeautje, toch? Aanmelden voor de masterclass met Loiza op 24 maart doe je via deze link.

Dutch Happiness Week 

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.