Raad van Toezicht gewijzigd

Alice Jansen-van den Tillaart en Rob Wingens vervangen vertrekkende Paul Thijssen en Ger Peeters in Raad van Toezicht

Alice Jansen-van den Tillaart (45) en Rob Wingens (40) treden toe tot de Raad van Toezicht. Zij vervangen de vertrekkende leden Paul Thijssen en Ger Peeters, die beiden na acht jaar het Summa College gaan verlaten. “Met hun achtergrond en expertise zijn ze een waardevolle toevoeging voor de Raad van Toezicht en in brede zin voor het hele Summa College. De nieuwe leden zullen beide plaatsnemen in de auditcommissie”, laat voorzitter van de Raad van Toezicht, Lars van der Hoorn, weten.

Alice Jansen-van den Tillaart en Rob Wingens nemen het stokje over van Paul Thijssen en Ger Peeters. Zij stoppen beiden na acht jaar met hun functie. “Paul Thijssen en Ger Peeters hebben volop bijgedragen aan de strategie, begrotingsprocessen en risicomanagement. Door de grote betrokkenheid van beide heren bij het Summa College laten zij een financieel gezonde organisatie achter. Daar wil het Summa College de heren hartelijk voor bedanken”, aldus Van der Hoorn.

Rob Wingens wordt namens de RvT lid van de auditcommisse, waarvan Alice Jansen-van den Tillaart de taak als voorzitter op zich neemt.

“Ik voel me vereerd dat ik de rol van toezichthouder bij Summa College mag gaan vervullen. Onderwijs heeft altijd mijn interesse gehad. Het vormt voor iedere student de basis voor een goede toekomst. Echt vakmanschap combineren met persoonlijke groei”, aldus Jansen. Zij bekleedt tegelijkertijd soortgelijke functies bij woningcorporaties Thuisvester en Zayaz. Ook Rob Wingens, die actief is als zelfstandig interim manager finance en control, voelt zich vereerd met zijn benoeming. “Summa College is een organisatie met een grote onderwijskundige en maatschappelijke betekenis in de Brainport regio. Het opleiden van vakmensen is van cruciaal belang voor onze toekomstige economie en maatschappij. Ik heb veel zin om daar een bijdrage aan te mogen leveren”, aldus Wingens.

Nieuwe en vertrekkende RvT-leden Summa College

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.