Begeleiding tijdens je studie

Tijdens je opleiding heb je een studieloopbaanbegeleider. Jullie voeren regelmatig gesprekken om te bespreken hoe het met je gaat. Heb je het naar je zin? Wat zijn je studieresultaten? Zijn er problemen? Je studieloopbaanbegeleider is er om jou te helpen.  
Soms is er extra begeleiding nodig. Misschien twijfel je over je studiekeuze, of is er sprake van een beperking en kun je wel wat hulp gebruiken. 

Studentenbegeleiding

Twijfel je over je studiekeuze en/of loopbaanmogelijkheden? Dan kun je terecht bij onze afdeling Studentenbegeleiding. Samen kijken jullie wat er voor nodig is om jou verder te helpen. 

Passend onderwijs

Heb je een handicap, dyslexie, chronische ziekte of stoornis? Wij bieden passend onderwijs zodat iedereen succesvol een opleiding kan volgen.
Meer over passend onderwijs.

Topsportbegeleiding

Sport jij op hoog niveau? Dan kun je bij ons topsportbegeleiding krijgen. Je opleiding wordt afgestemd op je trainingsdagen en wedstrijden.
Meer over topsportbegeleiding.

Student Ondernemers Regeling (SOR)

Wil jij naast studeren ook een bedrijf starten of heb je al een bedrijf? Dan kun je gebruik maken van onze Student Ondernemers Regeling. Je schoolrooster kan dan in overleg afgestemd worden op je ondernemersactiviteiten. Onze ondernemerscoördinator, coaches en loopbaanbegeleider ondersteunen je hierbij.
Meer over deze regeling

Studie en ouderschap

Ben je zwanger of ouder/verzorger? Dan kan het een extra opgave zijn om succesvol je studie te doorlopen. Wij bieden je graag zoveel mogelijk ondersteuning bij het combineren van je studie met de zorg voor je kind(eren) en hebben een methode ontwikkeld om je verder te helpen.

Zo hebben we op elke school kolfruimtes, bieden we werkboekjes en kun je altijd terecht bij onze schoolmaatschappelijk werkers en zorgcoördinatoren. De methode blijkt effectief en heeft in de afgelopen jaren al meer dan 100 studenten geholpen. Het Eindhovens Dagblad schreef er een artikel over.

Meer weten?

Neem dan contact op met studentenbegeleiding op telefoonnummer 06 39 34 24 44 of stuur een e-mail.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.