Over Summa

Met meer dan 250 opleidingen binnen 26 scholen leiden we vakmensen op in de Brainport regio Eindhoven. Deze branchegerichte scholen verzorgen beroepsopleidingen in verschillende leerwegen en op verschillende niveaus. 

Het Summa College is een ontmoetingsplek, een open leergemeenschap waar ruimte is om te groeien en fouten te maken. Om te ontdekken wie je bent en je eigen pad te bewandelen. Om de talenten te ontwikkelen die je nodig hebt om mee te kunnen komen, op school, in je werk én in de samenleving. Kortom: om te worden wie je wilt zijn en te kunnen doen waar je écht gelukkig van wordt. Binnen onze leergemeenschap leren en ontwikkelen, studenten, medewerkers en het bedrijfsleven samen, met elkaar.

 


Vervlochten met de samenleving

Je blijft een leven lang verbonden aan de Summa-leergemeenschap. Wij staan namelijk ook voor je klaar om je te helpen naar een volgende stap in je loopbaan. Of wanneer je zelf een bijdrage wilt en kunt leveren aan het leerproces van anderen. Bij het Summa sluiten we aan op maatschappelijke en sociale ontwikkelingen en op de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Het Summa is een ontmoetingsplek die volledig vervlochten is met de samenleving.

 

Samen Summa

Om dit alles voor elkaar te krijgen, bouwen we binnen het Summa samen aan een klimaat van positiviteit, flow en geluk. We creëren een beweging binnen onze organisatie: we inspireren elkaar, dragen bij aan dit klimaat en geven elkaar het goede voorbeeld.

 


17219

Studenten

258

Opleidingen

26

ScholenMaak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag