Vmbo-jury: laat je horen

Laat weten wat je vindt, jouw mening telt!

Wat vind jij van de posters, website of open dag? Laat je horen! Het Summa College zoekt leerlingen uit de 3e of 4e klas van het vmbo die willen deelnemen aan de vmbo-jury.

 

Wat?

Als jurylid geef je jouw mening over bijvoorbeeld social media posts, de website, video's en posters van het Summa College. Je wordt lid van de WhatsApp-groep waarin je zo'n 5 keer per jaar een vraag beantwoordt over communicatie. Begrijp je deze tekst? Spreekt dit beeld je aan? Vind je deze video interessant? Daarnaast word je een enkele keer gevraagd een online bijeenkomst of evenement van het Summa College te bezoeken om ook hier je mening te geven.

 

Waarom?

Het Summa College wil graag dat jij en jouw klasgenoten de juiste vervolgopleiding en school kiezen. Daarom is het belangrijk dat wij jou op een goede manier informatie geven. Met jouw mening help je ons hierbij. Dat is superbelangrijk!

 

Beloning?

Ja! Aan het eind van het schooljaar ontvang je een cadeaubon van Bol.com. De waarde hiervan stijgt elke keer wanneer je jouw mening geeft in de jury. Natuurlijk worden ook je reiskosten vergoed.

 

Aanmelden of meer weten?

Stuur een mail naar voorlichting@summacollege.nl. We komen graag met je in contact!