Disclaimer

Het doel van deze website is informatie over het Summa College op eenvoudige wijze voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Inhoud

Het Summa College besteedt veel zorg aan het samenstellen en actualiseren van de informatie op zijn website. Toch kan het voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolledig en/of onjuist is. Het Summa College behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

 

Aansprakelijkheid

Lezers van de informatie zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie. Het Summa College kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de informatie of voor de (directe of indirecte) gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Het Summa College sluit alle aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de website of met de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen. Het Summa College aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites die niet door het Summa College worden onderhouden en waarnaar in links wordt verwezen.

 

Auteursrechten

Op deze website geldt een auteursrecht van het Summa College. Het is verboden om zonder toestemming van het Summa College informatie te verveelvoudigen, bewerken, openbaar te maken of op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand.

Het Summa College respecteert de rechten van derden. Mocht u van mening zijn dat u recht kunt doen gelden op één van de teksten of illustraties zoals gepubliceerd op www.summacollege.nl, dan kunt u contact opnemen met:

Summa College
Dienst M&C  
Postbus 6101  
5600 HC  Eindhoven

 

Responsible disclosure

Het Summa College vindt de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van onze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Als je een zwakke plek in één van onze systemen hebt gevonden, dan horen wij dit graag. Lees hier meer over de responsible disclosure.

 

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag