Hospitality De Leistert (bbl)

Werken én leren bij recreatiepark De Leistert!

communicatief - sociaal
klantvriendelijk
plannen - organiseren
representatief
vreemde talen spreken
Bij recreatiepark De Leistert maak je kennis met werkzaamheden in zowel de horeca als de facilitaire dienstverlening. Naast je werkzaamheden krijg je één dag per week les van het Summa College. Hiervoor komt de docent naar de Leistert.
Play

Je krijgt dus altijd les daar waar het te doen is: het recreatiepark. Op deze manier breng je samen met je medestudenten alle theorie die je leert direct in de praktijk.

De opleiding

Tijdens de opleiding maak je kennis met de keuken, de bediening en de schoonmaak. Zo ontdek jij wat je leuk vindt en waar je talent ligt. De Leistert biedt een fijne betaalde werkplek waar je 24 tot 32 uur jezelf ontwikkelt. De opleidingskosten worden door De Leistert betaald en je kunt zelfs op het park wonen als je dat wilt. Werken in de avonden en weekenden hoort erbij, maar je hebt natuurlijk inspraak in je rooster en er is geen nachtwerk. De Leistert is trots op het gezellige team en organiseert veel personeelsactiviteiten.

 

  Summa College - De Leistert - Hospitality niveau 2 - bediening-1 Summa College - De Leistert - Hospitality niveau 2 - keuken

  Summa College - De Leistert - Hospitality niveau 2 - bediening-2 

  Over recreatiepark De Leistert

  Van basiskamperen tot de meest luxe vakantiebungalows: De Leistert in Roggel (bij Weert/Roermond) behoort tot de absolute top van vakantieparken en is één van de grootste parken van Nederland. Het park is ruim 200 voetbalvelden groot en biedt oneindig veel faciliteiten voor jong en oud. Een brede lach op het gezicht, dát is wat medewerkers en gasten verbindt. Plezier en lachen staat dan ook bij de Leistert voorop. Samen met collega's zorg jij voor een onvergetelijke vakantiebeleving bij de gasten.

  Vragen

  Om te worden toegelaten tot een niveau 2 basisberoepsopleiding heb je nodig: 

  • diploma vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretische of gemengde leerweg of;
  • diploma lbo, vbo of mavo of;
  • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo of vwo of;
  • diploma mbo entreeopleiding (niveau 1) of;
  • ander door de overheid erkend diploma of bewijsstuk.

  Tijdens het eerste jaar ga je aan alle werkzaamheden proeven. Je komt te werken in de keuken, de bediening en de facilitaire dienstverlening.  Zo ontdek jij wat je leuk vindt en waar je talent ligt. In het tweede jaar kies je een specialisatie en uitstroomrichting. Je sluit het traject af met een niveau 2 mbo-diploma als kok, gastheer-/vrouw of medewerker facilitaire dienstverlening. Als alles goed gaat, krijg je ook een baan bij De Leistert na afronding van je opleiding.

  Het wettelijk vastgestelde cursusgeld voor schooljaar 2024-2025 bedraagt 301 euro.

  De Leistert betaalt alle kosten van deze opleiding. Bovendien word je betaald voor het werk dat je bij De Leistert doet.

  Je kiest bij je studie één of meerdere keuzedelen om je te specialiseren of juist breder te worden opgeleid. Bijvoorbeeld ondernemen, leidinggeven, programmeren of een taal. Tijdens je opleiding krijg je meer informatie over de keuzedelen die jij kunt volgen. Je sluit elk keuzedeel af met een examen. Lees meer over keuzedelen.

  Voor meer informatie over de baan en de opleiding kun je contact opnemen met Marlou of Johan.

  De Leistert
  Marlou Heijnen
  werken@leistert.nl

  www.deleistert.nl
  www.werkenbijdeleistert.nl

  Summa College
  Johan Ribberink

  jfpm.ribberink@summacollege.nl
  0618700326

  Bekijk ook eens deze opleidingen

  Interesse of aanmelden?
  Neem contact op met Marlou of Johan
  (zie contactinformatie onder 'Vragen')

   

  Maak kennis

  Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

  Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

   

  Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

  Summa College - Hulp bij studiekeuze