Koken op het hoogste niveau

collega's aansturen gastronomisch genieten HACCP handen uit de mouwen hygiëne koken leiding geven nieuwe gerechten maken overzicht houden samenwerken sterrenrestaurant stressbestendig super creatief verantwoordelijk warenkennis wisselende werktijden zelfstandig

Als gespecialiseerd kok kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een exclusief specialiteitenrestaurant of zelfs een sterrenrestaurant. Je bent nooit uitgeleerd en kunt veel opsteken van de chefs waarmee je gaat werken.

Jouw studie: Gespecialiseerd kok (bbl)

Jouw studie: Gespecialiseerd kok (bbl)

Werken als zelfstandig kok gaat jou niet ver genoeg.. Jij weet dat jij met jouw talent meer in je mars hebt en ziet jezelf nog wel eens in een sterrenrestaurant werken. Dan is de Summa-opleiding Gespecialiseerd kok echt iets voor jou. 

Hier ontwikkel je je eigen creativiteit nog verder door op eigen wijze invulling aan recepten te geven. Je maakt nieuwe combinaties met exclusieve ingrediënten. Er wordt veel aandacht besteed aan bijzondere kooktechnieken.

Koken is jouw passie, maar je doet het natuurlijk voor je gasten. Je wordt al warm bij de gedachte dat zij overal vandaan komen om jouw creaties te proeven. Om te zorgen voor een gezonde horecaonderneming, leer je daarom ook over kostenbeheersing, inkopen en welke verkoopprijs je je gasten rekent.

Op school sta je altijd in de keuken, je volgt geen lessen in een klaslokaal. Alleen zo leer je bijvoorbeeld hoe je communiceert met je keukenteam. Met jou aan het roer verlaten alleen de beste en mooiste gerechten de keuken. Bellissimo!


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.