Je eigen onderneming beginnen

beslissingen nemen een eigen bedrijf beginnen leidinggeven netwerken omgaan met mensen ondernemen overzicht houden plannen en organiseren relaties onderhouden verantwoordelijkheid zelfstandig
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Je leert te ondernemen in jouw vakgebied. Kappers, verpleegkundigen, ICT’ers, koks, stukadoors: ondernemende vakmensen uit alle sectoren zijn welkom! Je hoeft nog geen eigen onderneming te hebben maar al wel een duidelijk idee hebben waarin je wilt ondernemen. Als je al wel een eigen onderneming hebt, kun je deze in het studiejaar verder ontwikkelen.

Jouw studie: Zelfstandig ondernemer (bol)

Droom jij ervan om je eigen bedrijf te beginnen? Of ben je al gestart en wil je meer uit je bedrijf halen? En beschik jij over een vakdiploma niveau 3 of 4? Kies dan voor de opleiding Zelfstandig ondernemer.

Ondernemer worden in jouw vakgebied

Of je nu een vakdiploma uiterlijke verzorging, vakdiploma sport, vakdiploma bouw of een vakdiploma in de creatieve sector hebt, deze opleiding is geschikt voor elke vakman met een passie voor ondernemen.

Bedrijf starten en verbeteren

Tijdens het studiejaar wordt er op school veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van de kwaliteiten die je nodig hebt als ondernemer; je persoonlijk ondernemerschap. Ook de commerciële en financiële kant van ondernemerschap komen aan bod. Je verwerkt dit in het ondernemingsplan dat je aan het einde van het jaar presenteert.

Ondernemen is lef hebben

Je kunt goed zelfstandig denken en werken. Je bent sociaal sterk, commercieel en innovatief. Natuurlijk ben je enorm gedreven om van jouw onderneming een succes te maken. Je denkt altijd een aantal stappen vooruit, durft risico's te nemen en neemt ook de verantwoordelijkheid voor je eigen beslissingen. Je moet dus durven, maar dan ben je wel eigen baas!

Geschoold ondernemer in 1 jaar

De opleiding duurt één jaar. Je kunt de opleiding ook volgen in de bbl-variant waarbij je studeert naast je werk.

Ready for Business


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.