Bereikbaarheid Brainport Industries Campus

Gepubliceerd op: 13 februari 2023

Onderwijs

Door verschillende wegwerkzaamheden zijn er veranderingen in de bereikbaarheid van BIC. Dit heeft consequenties voor de route en reistijd. Houd er rekening mee dat de reis mogelijk meer tijd kost.

Stumma Techniek - Summa Engineering - Summa Installatietechniek - Summa Procestechnologie - BIC ingang

Met het OV

 

Op dit moment rijden zowel buslijn 10 en buslijn 400 naar halte Landsard/BIC. Let wel op mogelijke aangepaste diensttijden.

Belangrijk om te weten is dat lijn 10 alleen rijdt van maandag tot en met vrijdag. Op termijn stopt buslijn 10 niet meer op halte Landsard/BIC.

  • Bekijk hier de diensttijden van lijn 400
  • Bekijk hier de diensttijden van lijn 10

Gebruik https://www.hermes.nl/nl of https://www.bravo.info/ voor de actuele dienstregeling.

 

Met de auto

Kom je in de periode van de werkzaamheden met de auto naar de BIC? Volg dan de aanwijzingen op de (gele) verkeersboorden langs de weg. Meer informatie vind je op RWSverkeersinfo.nl.

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de actuele tijden voor het OV vinden?

Voor de actuele dienstregeling kun je het beste terecht op https://www.hermes.nl/nl of https://www.bravo.info/.

Wat zijn de beste alternatieven voor het OV?

Kom je uit de omgeving van Eindhoven dan is de (elektrische) fiets of (elektrische)scooter een goed alternatief. Verder kent Eindhoven een veelvoud aan deelscooters en deelfietsen die je kunt huren. Aanbieders zijn GO Sharing, TIER en Felyx.

Waar wordt aan gewerkt?

De gemeente Eindhoven is bezig met de aanleg van een tunnel onder de A2/N2. Deze tunnel verbetert de bereikbaarheid van Brainport Industries Campus (BIC) en Eindhoven Airport. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de gemeente Eindhoven.

Wat als ik te laat kom door de aanpassing van de bustijden?

Je bent zelf verantwoordelijk voor de planning van je reis en de aankomst op school. Houd dus goed rekening met de aangepaste dienstregeling en pas daarop je vertrektijd aan.

Waar kan ik parkeren als ik met de auto kom?

Parkeren kan in de parkeergarage van BIC. Tarieven zijn:
€ 1,20 per 60 minuten
€ 8,00 per dag (1e en 2e dag)
€ 50,00 per dag (vanaf 3e dag)

Waar kan ik mijn busje parkeren?

Er gaat een tijdelijke busroute over het terrein van de Brainport Industries Campus rijden. Hierdoor is er een tijdelijke andere parkeerplaats voor de verhoogde voertuigen (hoger dan 2.1 meter) die niet in de parkeergarage passen. In deze pdf lees je waar je kunt parkeren en welke regels er gelden.

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze