Bootcamp voor fashionstudenten

Gepubliceerd op: 07 juli 2022

Onderwijs

Werken in de modewereld is soms net topsport. Eerstejaars fashionstudenten gingen op bootcamp.

Summa College - Summa Fashion - studenten - bootcamp - muzikale workout

Zo zit je nog achter de naaimachine, zo ben je aan 't opdrukken, squatten, rope-battlen, touwtjespringen en estafettelopen. Eerstejaars studenten van Summa Fashion waagden zich aan een bootcamp op Strijp-S. Een gezonde leefstijl is natuurlijk ook in de modewereld van belang. Daarom organiseerden studenten van Summa Sport deze sportmiddag, met aandacht voor het belang van een vitaal lichaam.

Yoel, een van de organisatoren van de bootcamp: "De groepen kunnen met iedere opdracht punten verdienen. Uiteindelijk krijgt alleen de beste groep een prijs. Daarmee willen we de groepen die extra drive meegeven om door te gaan.”

“Het is wel leuk om elkaar wat beter te leren kennen, maar het had van mij wel wat uitdagender gemogen", zegt Teck, student van de opleiding Junior stylist. "Ook om de motivatie van de deelnemers te vergroten, zodat ze écht willen winnen.” Medestudent Emma vond het juist best zwaar, ondanks dat ze twee keer per week sport. “Dat komt doordat je oefeningen moet doen die je niet zo vaak doet. Het is wel heel gezellig.”

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze