Empowerment-training voor onderwijsmedewerkers

Gepubliceerd op: 29 november 2023

Onderwijs

Summa College Empowerment training nieuws

Wil jij leren en ervaren hoe je veerkracht, zelfvertrouwen, grenzen aangeven en een positief zelfbeeld meer een plek kunt geven in je lessen en bij jezelf? Dan is de training Empowerment zeker iets voor jou.

In deze ervaringsgerichte training van vijf dagdelen nemen Rien Jaspers en Lucie-anne Schepers je mee in een ontwikkel reis met kennis en kunde vanuit diverse vakgebieden om jou als persoon en docent/onderwijsmedewerkers meer vaardigheden en tools in handen te geven om jouw eigen veerkracht, welbevinden en persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Tegelijkertijd leer je om deze processen bij studenten positief te beïnvloeden.

Voor wie is deze training bedoeld?

Het programma is geschikt voor iedereen die de innerlijke wil voelt om te ontwikkelen en hier zelf verantwoordelijkheid voor wil nemen, het lef heeft bekende paden los te laten, innerlijke weerstand niet uit de weg gaat, durft te reflecteren op eigen handelen, wil samenwerken met een groep en open staat voor nieuwe perspectieven.

Wat kun je verwachten van de training?

Je kunt tools en oefeningen verwachten vanuit neuro linguïstisch programmeren (NLP), transactionele analyse (TA), voice-dialogue, meditatie, visualisatie, opstellingenwerk, lichaamsgerichte trauma therapie, HeartMath, de kracht van vragen stellen, energetisch lichaamswerk en ademwerk. Deze tools en oefeningen worden gekoppeld aan een theoretisch kader dat inzicht geeft in het proces van persoonlijke ontwikkeling op diverse lagen in ons brein en lichaam en de wijze waarop herstel en beïnvloeding mogelijk is.

Praktische informatie

De bijeenkomsten vinden plaats bij Dynamo aan het Catharinaplein 21 in Eindhoven. De training wordt gegeven op 5 dinsdagen van 17.30-21.00 uur, waarbij voor een lichte maaltijd wordt gezorgd. De eerstvolgende training start op dinsdag 6 februari 2024. Enthousiast? Aanmelden kan via het cursusportaal in AFAS. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Rien Jaspers via rien.jaspers@summacollege.nl of 06 46 21 06 51.

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag