Fashion: Think it, Make it, Move it

Gepubliceerd op: 20 juli 2022

Onderwijs

Studenten Fashion aan de slag voor de cabin crew uniformen van Summa Luchtvaartdienstverlening!

Summa Fashion - Fashion: Think it, Make it, Move it

Summa Fashion werkt samen met het bedrijfsleven om studenten nog meer ervaring te laten opdoen. Onder de naam Think it, Make it, Move it (TMM) werken studenten aan projecten die echt worden uitgevoerd! Met trots delen zij het resultaat van het werk dat in opdracht van zusterschool Summa Luchtvaartdienstverlening werd uitgevoerd.

Studenten Luchtvaartdienstverlener krijgen les in de Summair, een echte Airbus 330 die klaarstaat op Eindhoven Airport. In opdracht van de school hebben 10 studenten van Summa Fashion hun creativiteit ingezet voor het ontwerp van nieuwe shawls en stropdassen die onderdeel zijn van het cabin crew uniform. Studenten van de opleidingen Fashion Product Coordinator en Fashion Designer werkten hiervoor intensief samen.

Wensen en eisen inventariseren, onderzoek op locatie naar de doelgroep en veel contact met de studenten Luchtvaartdienstverlener hebben geleid tot spannende eerste ontwerpen. Na goede feedback is contact gezocht met productiebedrijf Pro-fashionals om ervoor te zorgen dat er commercieel haalbare producten werden ontworpen. Uiteindelijk hebben de studenten van Summa Luchtvaartdienstverlening tijdens een spetterende eindpresentatie hun favoriete shawl en stropdas mogen kiezen. Het resultaat mag er zijn! Als verrassing zijn ook sleutelkoorden en mannensokken ontworpen.

Dit mooie project heeft alle betrokken studenten een onvergetelijke ervaring opgeleverd. Ook de opdrachtgever was blij en streeft ernaar nieuwe toekomstige projecten via Think it, Make it, Move it  te laten uitvoeren.

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze