school

Hulde aan onze Skills Heroes

Gepubliceerd op: 27 maart 2024

Events

Vanavond hebben we onze Skills Heroes officieel gehuldigd en in het zonnetje gezet. Natuurlijk mocht een welverdiend applaus voor de begeleidende docenten niet ontbreken.

Huldiging Skills Heroes 2024

Renate Reijmers, waarnemend bestuurder bij het Summa College trapte de huldiging van Skills Heroes af. “Ik vind het erg mooi dat alle generaties vandaag aanwezig zijn om onze Skills Heroes te eren. Welkom aan alle aanwezige ouders, opa's, oma's en begeleiders. De prestatie kan niet geleverd worden als we deze niet samen vormgeven en elkaar steunen. Supertof dat jullie allemaal vandaag gekomen zijn om dit feestelijk moment te vieren. Samen staan we stil bij de mooie reis die we hebben afgelegd.” 

Bij Skills Heroes gaat het om de reis en niet om de prijs. De studenten hebben allemaal een leerzame reis afgelegd en enorm veel ervaring opgedaan. Toch is het geweldig dat zeven Summa-studenten op het enorme podium in de Brabanthallen een medaille in ontvangst mochten nemen. Samen met familie, vrienden, begeleiders en enkele begeleidende bedrijven is er geproost op dit mooie avontuur.  

Bekijk onze Skills Heroes pagina voor een sfeerimpressie van Skills the Finals.

Doet jouw opleiding nog niet mee aan Skills Heroes of wil je meer informatie?  

Je kunt je nog aanmelden voor de editie van 2025! De inschrijvingen sluiten op 14 april. Dus zorg dat je vóór 14 april contact opneemt met Anneke Boink-Meijer: as.boink-meijer@summacollege.nl. 

Goed om te weten: je hoeft dan nog niet te weten welke student deelneemt. Alleen het aanmelden van jouw opleiding is op dat moment voldoende. 

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze