Maak kiezen makkelijker en bezoek informatieavond Summa College

Gepubliceerd op: 08 april 2024

Events

Het kiezen van een opleiding was voor de 19-jarige Lisanne van Oorsouw uit Geldrop écht een uitdaging. “Er was zoveel keuze, dat was niet grappig”, herinnert ze zich.

Lisanne van Oorsouw 2e van links met haar vriendinnen op het Summa College nieuws

“Ik ben uitgekomen bij Summa Zakelijke Dienstverlening en studeer nu voor office & management support specialist. Een hele mond vol”, lacht Lisanne. Haar beslissing om deze studierichting te kiezen, kwam na zorgvuldig onderzoek op summacollege.nl en een bezoek aan een informatieavond. "Die avond was erg verhelderend. Ik ontmoette veel meiden met dezelfde interesses en de sfeer was meteen gezellig”, aldus Lisanne. Voor wie nog twijfelt? “Lees je vooraf in en laat je informeren. Uit eigen ervaring weet ik dat je anders overweldigd kunt raken door de hoeveelheid informatie.”

Van alle markten thuis

Maar waar komt Lisanne uiteindelijk te werken na haar opleiding? Ze is na haar opleiding op kantoor de drijvende kracht achter veel activiteiten. “Ik werk graag met mensen in een team, kan goed plannen, ben stressbestendig en heb graag het overzicht. Of het nu gaat om het controleren van facturen, het beheren van agenda's, het organiseren van evenementen of communicatie via mail en telefoon; ik ben van alle markten thuis."

Summa College organiseert donderdag 18 april vanaf 18.00 uur informatieavonden. Meer weten? Kijk op www.summacollege.nl/locaties

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze