Noordhofprijs: Summa studenten in de prijzen

Gepubliceerd op: 08 november 2023

Events

Op 7 november 2023 was de prijsuitreiking van de bekende Noordhofprijs. En wat gaaf: twee studenten van Summa Techniek zijn daarbij in de prijzen gevallen!

Summa College Noordhofprijs 2023 list

De Stichting Bevordering Vakmanschap reikt al sinds 1989 de Noordhofprijs uit aan de beste vakmensen uit de Brainportregio. Vakmanschap houdt namelijk véél meer in dan je beroep of ambacht goed kunnen uitvoeren. Het gaat om eigenschappen die iemand heeft. Denk aan samenwerken, innovatief zijn, creativiteit, etc.

Jordy Kox is genomineerd in de categorie 'Junior vaktalent' en studeert Elektrotechniek Integraal Ontwerpen bij Summa & Bedrijf. Hij werkt momenteel bij Spie Nederland.

Thijs Houbraken is genomineerd in de categorie 'Zij-instroom Vaktalent' en is afgelopen april afgestudeerd bij de opleiding Allround medewerker productietechniek verspanen bij Summa Techniek. Hij werkt bij Van Gestel Fijnmetaal.

Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op Jordy & Thijs. Gefeliciteerd, jullie hebben het super gedaan en de prijs is hartstikke verdiend!

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag