Regenboogpad Montessori geopend

Gepubliceerd op: 20 juli 2022

Life

Transjongen Luuk (16) en Henk Slagt hebben een regenboogpad geopend bij het Montessori College Eindhoven.

Montessori College - Regenboogpad Montessori geopend

Transjongen Luuk (16) en Henk Slagt, lid van het College van Bestuur, hebben samen een regenboogpad geopend op het binnenterrein van het Montessori College. Dat gebeurde onder grote belangstelling van leerlingen, personeel én wethouder Stijn Steenbakkers van Eindhoven.

De laatste sprak mooie woorden over het belang van persoonlijke waardigheid. Ik ben net weer vader geworden, zei de politicus. Hij realiseert zich dat het geslacht van het kind er niet toedoet. Het gaat er uiteindelijk om dat -ie gelukkig wordt.

Lid van het College van Bestuur Henk Slagt gaf tijdens een kort praatje aan trots te zijn op Luuk die zijn eigen pad kiest. Ik ben ongelooflijk trots op hem, op zijn kracht en op zijn moed. Hij vormt een echte inspiratiebron, voor andere scholieren en studenten en voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar eigen weg. Wat een geluk dat wij zulke kanjers in ons midden hebben!

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag