Samenwerking met bedrijfsleven

Gepubliceerd op: 15 juni 2022

Onderwijs

Bij Summa Bouw werken ze nauw samen met het bedrijfsleven. Samen opleiden, is het motto.

Summa College - Summa Bouw - Opleiding Uitvoerder bouw-infra bbl

Het materialenlokaal van Summa Bouw in *techniekHuys in Veldhoven is rijk gevuld. De wanden hangen vol houtsoorten en hang- en sluitwerk, er staan kozijnen, liggen veel soorten dakpannen en tal van andere materialen. Allemaal gekregen van bedrijven. Materialenkennis doe je niet op uit een boekje. Je moet het zien, voelen en ruiken.

Een belangrijke partner voor Summa Bouw is Mapei, wereldwijd marktleider in lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw. Het bedrijf is leverancier, opleider en sponsor tegelijk. Samen opleiden, zo luidt het motto. Het bedrijf levert materialen voor praktijklessen en geeft begeleiding en gastlessen. Een hechte samenwerking met het bedrijfsleven zorgt voor een goede aansluiting op de arbeidsmarkt. Als student ben je op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en producten.

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze