Steef (89) is de oudste student

Gepubliceerd op: 14 maart 2023

Onderwijs

Hij is 89 jaar, maar Steef Nagtzaam is nooit uitgeleerd. Op het Summa College in Eindhoven, waar hij digitale vaardigheden volgt, is hij de oudste student. ,,Digitaal onhandig zijn, dat laat ik me niet gebeuren.

De 89e jarige Steef Nagtzaam is de oudste student van het Summa College.

Een computer, een mobiele telefoon, je DigiD. Voor de 89-jarige Steef Nagtzaam uit Eindhoven hebben die geen geheimen. Dat komt omdat hij nog studeert. Hij mag zich zelfs de oudste student van het Summa College noemen.

Zijn leven lang studeert hij al, omdat hij dat gewoon graag doet. Een tijdje terug merkte hij dat hij digitaal stevig achterliep. ,,Die kinderen van tegenwoordig, die worden met een mobieltje aan hun hand geboren. Die weten alles te vinden. Ik voelde dat ik aan het teruglopen was in het koppie. Dan zijn er twee mogelijkheden: of je doet niks en het probleem wordt steeds erger. Of je doet er wat aan.”

Bron: ED. Lees hier verder.

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze