Student Manja Aarts: “Na die open dag wist ik het zeker…”

Gepubliceerd op: 17 januari 2024

Events

Summa College Opticien 2024 open dag nieuws

De 17-jarige Manja Aarts uit Lottum had in 2022 nog geen idee over wat ze na het vmbo wilde gaan doen. Op de website van het Summa College bekeek ze verschillende opleidingen, onder meer verpleegkunde, bouw en beveiliging. Het werd Opticien bij het Summa College, waar ze nu al een jaar met veel plezier studeert. “Toen ik vorig jaar tijdens de open dag bij Summa binnenstapte, voelde dat meteen goed. Ik werd persoonlijk ontvangen en kreeg uitleg over wat ik kon doen en zien op die dag. Heel fijn. Ik vond vooral de gesprekken met de studenten en de docenten inspirerend. Je hoort van studenten wat voor vakken je hebt en hoe het er dagelijks aan toegaat. Mijn tip voor het bezoeken van een open dag: ben niet bang om binnen te lopen en stel vragen! Sfeer is ook belangrijk. Ik ben op dezelfde dag ook nog bij andere opleidingen gaan kijken, maar Opticien voelde direct goed. Ik ben heel blij met de keuze die ik heb gemaakt.”

Zondag 28 januari vindt de open dag bij het Summa College plaats. Vanaf 10:00 uur kunnen meerdere opleidingen en gebouwen bezocht worden. Meer weten? Kijk op deze pagina.

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag