Dansend het nieuwe schooljaar in met #summadanst

Gepubliceerd op: 05 september 2022

Onderwijs

In de eerste schoolweek verwelkomden we studenten al dansend! Via een groot mobiel scherm op de grote locaties zie je onze collega’s in het onderwijs en ondersteuning enthousiast dansen.

Summa College - Dansend het schooljaar in - #summadanst

Ook ontvingen alle studenten op alle locaties bij binnenkomst een flyer met info over de studentencampagne #SummaDanst die we hebben gekoppeld aan de start van het schooljaar. Studenten worden opgeroepen om hun ‘dancing shoes’ in beweging te brengen op de zomerhit ‘Automatisch’ van Flemming. Als ze hun video delen op Instagram of TikTok maken ze kans op customized sneakers voor zichzelf of bluetooth speakers van JBL voor de hele klas. Uitleg en spelregels zijn te lezen op www.summacollege.nl/summadanst. In de komende weken wordt deze campagne actief gepromoot op de social kanalen van het Summa College en daar worden inzendingen ook verder onder de aandacht gebracht.

 

Groot Eindhoven heeft onze campagne ook opgepikt. Hier lees je er meer over.

 

 

 

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag