Terugkijken op 2023

Gepubliceerd op: 22 maart 2024

Onderwijs

Een leven lang ontwikkelen, daar gaat Summa voor. Als je jong bent en gaat studeren na je middelbare schooltijd, maar vervolgens ook als je een lerende volwassene bent. En ook Summa groeit, ieder jaar weer.

Summa College jaaroverzicht 2023 collage nieuws

We vernieuwen, anticiperen, verbinden, bouwen. We kijken vooruit, het vizier is op morgen gericht. De toekomst van onze talenten, de toekomst van de Brainportregio. 

Af en toe staan we echter ook even stil en kijken we terug. Dat vinden we belangrijk. Dan beseffen we het pas echt: wat kan er in een korte tijd veel gebeuren. Wat zijn onze studenten tot veel in staat. En wat bereiken we veel als we intensief samenwerken. Samen kun je meer. Het schept vertrouwen voor de toekomst.

We lanceren vandaag het jaaroverzicht 2023. Een compleet beeld van een boeiend jaar met verhalen uit alle sectoren waarbinnen wij actief zijn. Dit is Summa. Hier staan we voor. Dit vinden wij belangrijk. Hierin ligt onze kracht.

Lees de verhalen nog eens, bekijk de video‚Äôs. Herbeleef 2023! Klik hieronder op de afbeelding.

Summa College in woord en beeld 2023

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze