Verkozen tot Onderwijsteam van het jaar!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Events

Maandag 15 mei heeft het onderwijsteam van de opleiding Apothekersassistent van Summa Zorg een prachtige prijs gekregen bij het 'Dit is mbo'-Ambassadeursgala. Ze zijn namelijk verkozen tot onderwijsteam van het jaar!

Ambassadeursgala 2023

UPDATE:

Donderdag 1 juni 20.00 tot 20.30 uur is er een live-uitzending van NPO Radio 1-programma 5 Dagen (NTR/PowNed) vanuit het Summa College, locatie Willem de Rijkelaan. Presentatoren Jo van Egmond en Ajouad El Miloudi en verslaggever Mirthe van der Drift gaan in gesprek met docent apothekersassistent Linda Baeten. 

Luister de uitzending hier.

---

Waar zou het mbo zijn zonder onze docenten en instructeurs die in de verschillende onderwijsteams elke dag zorgen voor goed onderwijs voor onze studenten? Daar zijn wij ontzettend trots op!

De prijs is voor het team een erkenning voor het harde werk en toewijding. Ze hebben absoluut zichzelf bewezen als één van de beste in hun vakgebied en hebben een grote impact op de opleiding van apothekersassistenten.

Robbert Dijkgraaf - minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap - reikte de prijs uit aan het Summa-team. Van harte gefeliciteerd!

Meer weten?
Lees dan verder op de website van DitIsMbo. Of bekijk hieronder de uitreiking.

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze