Skills Heroes

Skills Heroes class of 2023

Maak hier kennis met onze Summa Skills Heroes van 2023. Stuk voor stuk gepassioneerde en getalenteerde studenten van alle leerjaren en niveaus die willen uitblinken in hun vakgebied. Wat deze helden bindt? Ze zijn leergierig, nieuwsgierig én hebben het lef om deel te nemen aan deze vakwedstrijd.

The Finals aftermovie

 

 

Het draait om de reis, niet om de prijs

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor het mbo. Onze helden laten via voorrondes op school en kwalificatierondes op diverse mbo-instellingen zien wat zij in hun mars hebben om zo tijdens Skills The Finals de beste van Nederland in hun vakgebied te worden. Naast het wedstrijdelement focussen wij ons ook op persoonlijke ontwikkeling. Via intern georganiseerde bijeenkomsten en diverse workshops leert de club Heroes elkaar, maar zeker ook zichzelf, beter kennen. Want zo'n finaleplek is natuurlijk harstikke leuk, maar bij ons draait het om de reis en niet om de prijs. Daarom presenteren wij hier met trots álle Summa Skills Heroes.

 

Dit was het jaar van onze Heroes

Dit zijn de Skills Heroes van 2023

 

Thimo Steenbekkers-Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Thimo Steenbekkers

Allround Precisie Verspaner

Met hoge precisie variërende producten maken, dat is een onderdeel waar ik in mijn vak in uitblink. Ik zie Skills Heroes als een kans om mijn kennis en netwerk te vergroten. Ik kijk er ontzettend naar uit om te laten zien wie ik ben en hoeveel ik mijn mars heb als verspaner! 

Aukje Wouterse-Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Aukje Wouterse

Allround schoonheidsspecialist

Door mee te doen aan Skills Heroes verwacht ik mij verder te kunnen ontwikkelen in het vak zelf en als persoon. Ik denk dat mijn deelname, door alles was ik hierdoor leer, ook positief bijdraagt aan mijn toekomstige loopbaan. Ik vind het een superspeciale ervaring om hieraan deel te nemen.

Rene de Lepper-Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

René de Lepper

Ondernemend meubelmaker/(scheeps) interieurbouwer

Ik kijk er naar uit om zorgvuldig te leren werken onder druk en nieuwe technieken te leren en toe te passen, zodat handelingen vlotter verlopen. Daarnaast hoop ik dat mijn deelname aan Skill Heroes bijdraagt aan mijn zelfontwikkeling op het gebied van uitvoering, kennis en zelfvertrouwen.

 

Summa-SkillsHeroes-9-Met-Logo-LR_Damon_300x300

Damon van den Berg 

Boulanger 

 

Summa-SkillsHeroes-1-Met-Logo-LR_Sophie_300x300

Sofie Lahaije

Management assistant

Ik doe mee met de Skills Heroes wedstrijd, omdat ik het als een mooie uitdagende ervaring zie en om meer uit mezelf te halen. Ik beoefen het vak iedere dag met veel passie en plezier en hoop dit tot uiting te kunnen brengen tijdens de Skills wedstrijd. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

 

Summa-SkillsHeroes-13-Met-Logo-LR_Georgina_300x300

Georgina van Buul

Fashion Tailor

 

Dennis Kuiper-Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Dennis Kuiper

Technicus mechatronica

Dit is mijn tweede deelname aan Skills Heroes. Vorig jaar heb ik al veel ervaring opgedaan en die ervaring wil ik graag dit jaar toepassen. Daarnaast is het ook een hele belevenis en wil ik aan mezelf laten zien wat ik kan bereiken. 

 

Bas Keultjens-Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Bas Keultjes

Technicus mechatronica

Door deel te nemen aan Skills Heroes zorg ik zelf voor meer uitdaging in mijn opleiding. De opdrachten van Skills Heroes zijn namelijk anders dan op school. Daarnaast leer ik er ook om zelfstandig te werken en word ik beter in het oplossen van problemen. 

 

Summa-SkillsHeroes-10-Met-Logo-LR_Willem_300x300

Willem van de Ven 

Patissier 

 

Sanne Deeben -Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Sanne Deeben

Tandartsassistent

Toen mijn docent mij vroeg om deel te nemen aan Skills Heroes leek het me wel een mooie uitdaging. Zo’n kans krijg je niet zomaar! Ik wil deze kans graag benutten om te leren hoe ik kan presteren onder druk en ontdekken hoe ik reageer in lastige of stressvolle situaties.

 

Harm Verspaandonk Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Harm Verspaandonk

Salonmanager

Naast mijn persoonlijke ontwikkeling van de afgelopen jaren ben ik ook hard bezig om mijn kapper-skills naar een hoger niveau te tillen. Mijn talent ligt bij secuur werken en ik kijk er naar uit om dat ook in de wedstrijden te laten zien.

 

Laure Donkers Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Laure Donkers

Mbo-verpleegkundige

Ik zie Skills Heroes als een mogelijkheid om mezelf en mijn huidige kennisniveau te testen. Ik ben super dankbaar voor deze kans en doe er alles aan om mezelf zo goed mogelijk te profileren en neer te zetten. Ik merk nu al dat ik door mijn deelname sterker in mijn schoenen sta!

 

Inge van Mierlo--Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Inge van Mierlo

Interieuradviseur

Ik ben erg benieuwd hoe ik mijn deelname aan Skills Heroes ga ervaren. Het leren kennen van nieuwe mensen en nieuwe talenten vind ik erg interessant. Tijdens de kwalificatie hoop ik dat ik met tijdsdruk leer omgaan en hoe je zo’n volledig mogelijk ontwerp kunt opleveren binnen een relatief korte tijd.

 

Joris Stassen -Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Joris Stassen

Technicus mechatronica

Mijn interesse voor CAD   tekenen (het maken van technische (3D-)tekeningen) ligt erg hoog. Door Skills Heroes verwacht ik mezelf meer uit te dagen en beter te kunnen werken met CAD programma’s, zoals SolidWorks. Daarnaast kijk ik er naar uit om meer mensen te leren kennen die, net als ik, veel passie hebben voor hun vakgebied.

 

Dyandro Windster-Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Dyandro Windster

Allround lasser

Tijdens Skills Heroes wil ik enerzijds leren om te kunnen presteren onder hoge druk. Anderzijds hoop ik vakinhoudelijk nieuwe manieren en technieken te ontdekken die ik later in de praktijk toe kan passen. De ervaring die ik tijdens deze vakwedstrijden opdoe kan ik tijdens mijn studie en werk toepassen.

 

Tim van der Sangen Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Tim van der Sangen

Technisch Specialist Personenauto’s 

Ik zie de deelname aan de vakwedstrijden van Skills Heroes als een uitdaging voor mijzelf. Het vak Autotechnicus is echt mijn passie. Ook in mijn vrije tijd ben ik er erg veel mee bezig, zó leuk vind ik het! 

 

Rik Spanjers -Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Rik Spanjers

Allround timmerman

Ik hoop dat ik gedurende het voortraject en tijdens de wedstrijden van Skills Heroes veel kan leren. Ook hoop ik dat ik een leuke ervaring kan opdoen waar ik misschien nog wel iets aan overhoud.  Ik ben doelgericht en heb hoge ambities, dus ik ben benieuwd wat Skills Heroes mij brengt.

 

Mila Visser-Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Mila Visser 

Sport- en bewegingscoördinator

Toen mijn mentor mij vroeg om deel te nemen aan de Skills Heroes wedstrijden was ik direct enthousiast. Ik denk namelijk dat ik mijn huidige kwaliteiten hier goed kan inzetten en daarnaast ook leer op welke gebieden ik mij nog verder kan gaan ontwikkelen. 

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-jongen-blanko

Luuk Stammen 

Onderwijsassistent 

In het begin had ik geen idee wat Skills Heroes precies inhield. Maar tijdens de voorrondes merkte ik hoe leuk ik het vond. Een opdracht krijgen en dit zo goed mogelijk uitwerken in een bepaalde tijd ligt mij heel erg goed. De ervaring is super en ik ga er echt voor! Mij zal je niet zien niksen. 

 

Summa-SkillsHeroes-12-Met-Logo-LR_Britt_300x300

Britt van de Wetering 

Doktersassistent

Ik doe mee aan Skills Heroes voor de leuke ervaring en de nieuwe uitdaging in mijn vakgebied als doktersassistent.

 

Sam Kersten-Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Sam Kersten

Lasser

 

 

Summa-SkillsHeroes-11-Met-Logo-LR_Lars_300x300

Lars van Mook 

Loodgieter 

 

Kirsten Veldkamp-Summa-Portret-SkillsHeroes-2023

Kirsten Veldkamp

Fashion Designer
Summa-Portret-SkillsHeroes-blanko

Amber Elie 

Juridisch dienstverlener

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-blanko

Leyla Haznedar 

Luchtvaartdienstverlener

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-blanko

Janine Schook 

Gastheer/-vrouw

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-blanko

Klaziena de Jong

Maatschappelijke zorg

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-blanko

Lara Obbels 

Apothekersassistent

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-jongen-blanko

Danyel Meijers 

Applicatie en mediaontwikkelaar 

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-jongen-blanko

Giovanni Verhagen 

Stukadoor 

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-blanko

Megan Pronk

Travel & Hospitality

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-blanko

Lisa te Kamp

Travel & Hospitality

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-jongen-blanko

Timo van Veldhoven 

Leisure & Hospitality

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-blanko

Dewi Sandkuijl

Leisure & Hospitality

 

Summa-Portret-SkillsHeroes-jongen-blanko

Max Kroos 

Kok 

 

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag