In de onderwijs- en examenregeling (OER) vind je informatie over de opzet en uitvoering van het mbo-onderwijs en de examens bij het Summa College. Studenten die al bij het Summa College studeren kunnen met vragen ook terecht bij de loopbaanbegeleider.

Welk OER je nodig hebt, hangt af van het schooljaar waarin je bent begonnen met je studie. Ben je bijvoorbeeld in augustus 2018 aan je opleiding begonnen, klik dan op OERen schooljaar 2018-2019 en zoek daarna het OER van jouw opleiding.


LET OP: Doe je dit jaar examen? Lees dan dit!

Belangrijke informatie over het OER voor studenten die dit jaar hun diploma kunnen halen, naar aanleiding van de coronacrisis.

In het OER vind je een overzicht van de examens die afgenomen worden voor jouw opleiding. Deze examens moeten voldoen aan de eisen van de overheid. Door de maatregelen vanwege de coronacrisis is het niet mogelijk om alle examens uit te voeren zoals die zijn gepland.

Alle opleidingen hebben gekeken of er voor dit jaar examens moeten worden aangepast. Als dat zo is moeten ook de aangepaste examens voldoen aan de eisen van de overheid. Deze eisen zorgen ervoor dat de examens voor iedere student vergelijkbaar zijn, en dat ze niet plotseling moeilijker of makkelijker worden. Om dit te garanderen zijn alle gewijzigde examens beoordeeld door de examencommissie.

Als er voor jou iets verandert in de examens dan krijg je dat tijdig te horen van je mentor, docent of loopbaanbegeleider.

Kijk voor meer informatie over examinering tijdens de coronacrisis op onze pagina Coronacrisis: de laatste updates.

We wensen je ook veel succes bij het afronden van je opleiding!

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.