Klachtenregelingen

Wat kun je doen als je een klacht hebt? Het Summa College heeft meerdere klachtenregelingen. Hieronder vind je waarover en bij wie je een klacht kunt indienen.

Een klacht indienen

Wil je een klacht indienen? Dan is het belangrijk om eerst te lezen hoe dat werkt bij het Summa College. Lees hiervoor het overzicht klachtenregelingen (pdf).

Klachtenformulier

Voor het indienen van een formele klacht, een bezwaar of om in beroep te gaan tegen een besluit maak je gebruik van onderstaande klachtenformulier

Als je advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste procedure of hulp kunt gebruiken bij het invullen van het klachtenformulier kun je terecht bij de afdeling Hulp bij studiekeuze (040 269 44 44, studiekeuze@summacollege.nl, Sterrenlaan 10 Eindhoven) óf jouw eigen loopbaanbegeleider.

Alle klachten worden vertrouwelijk behandeld. Een klacht indienen heeft nooit invloed op de begeleiding of de beoordeling van je studie.

Soorten klachten

Het Summa College streeft er iedere dag naar om jou het beste uit jezelf te laten halen. Toch kan het zo zijn dat je niet tevreden bent over iets binnen de school. Aangezien wij graag onze dienstverlening willen verbeteren, willen wij van jou weten waar je niet tevreden over bent.

Het Summa College kent verschillende procedures: 

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.